top of page

Pályázatok

Forgóeszközök finanszírozása

ginop_8_3_5_18_b_d_fekvo_nyomdai tábla.jpg

GINOP-5.3.2-16-2016-00377

A projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a Szögi Kft.-nél

A projekt azonosító száma:  GINOP-5.3.2-16-2016-00377

A támogatás összege: 10 468 000 Forint

A támogatás mértéke: 100%

A projekt befejezési dátuma: 2018.05.26.

A Szögi Kft. komolyan veszi a dolgozók munka/magánélet összehangolásának segítését, a rugalmas foglalkoztatási formák lehetséges bevezetését. A rugalmas foglalkoztatási formák alkalmazásával fejleszteni tudjuk a felelős, emberközpontú, foglalkoztatás alapjait, aminek segítségével növelhetjük a munkavállalók szakmai teljesítményét és lojalitását, és csökkentheti a hiányzások, illetve a fluktuáció mértékét. Mivel folyamatos és egyre növekvő igény mutatkozik a nagy szakmai tapasztalattal bíró és önálló, hatékony munkavégzésre képes munkavállalók iránt, a képzett munkaerő megtalálása és a motiváció, elkötelezettség fenntartása is kiemelt figyelmet érdemel. A projekt keretében munkavállalói és vezetői képzések, eszközbeszerzés illetve munkahelyi mentor bértámogatása valósulhatott meg.

DAOP-1.1.1/E-12-2013-0152

A Szögi Építőipari Fővállalkozási és Kereskedelmi Kft. 48 087 033 millió forint uniós támogatást nyert a "Telephelyfejlesztés" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 96 174 066 millió forint összköltségvetésű beruházásból nemcsak új irodaépületet építenek, hanem új munkahelyeket is teremtenek.

A Szögi Építőipari Kft. a DAOP-1.1.1/E-12-2013-0152 számú projekt keretén belül az építőipari fővállalkozása mellett gyártási területtel is kívánja kiegészíteni tevékenységét. Ennek az új feladatnak az ellátása érdekében egy új, központi telephelyet alakított ki a Szeged, Kálvária sgt. 98. (HRSZ: 24 397) területen. A projekt célja, hogy a Szögi Építőipari Kft. egy központi telephelyen tudja az építőipari tevékenységét ellátni, kulturált, modern helyen tudja fogadni az ügyfeleket, a mai kor követelményeinek megfelelően tudja tárolni az eszközeit, a szervízelését meg tudja oldani, valamint az alkalmazottak számára tudjon megfelelő szociális helyiségeket biztosítani. Ezen kívül a gyártási tevékenység ellátásához szükséges épületek és infrastruktúra is rendelkezésre álljon, a alkalmazottak részére szükséges szociális helyiségeivel együtt. A projekt tartalma egy új irodaépület felépítése. A projekt részét képezi még az infrastrukturális fejlesztések is, amely a telephely fejlesztésére vonatkoznak, valamint egy darab targonca is.

Az új épületek adatai a következők:

  • alapterületű épület építése

  • 40 fm kerítés kialakítása

  • betonburkolat és tető kialakítása raktár részére

  • aszfaltozás

  • térvilágítás

  • kamera és riasztórendszer kiépítése

  • targonca

Az épületek gépészetéhez tartozik a megújuló energiával történő ellátottság is, mivel az épület a hűtés-fűtés rendszerhez egy VRV hőszivattyú kapcsolódik. Ezen kívül egy 5,7 kW nagyságú napelem rendszer is a beruházás része, így az összes költségvetésből több mint 8% tartozik a megújuló energiaforrások használatára.

711.jpg
infoblokk.jpg
bottom of page